Recept: Keto Frambozen Cheesecake

Recept: Keto Frambozen Cheesecake


Ingrediënten

Voor 1 hele taart

-125 gram Griekse yoghurt
-30 ml slagroom
-20 gram roomkaas
-1el limoen sap
-50 gram (diepvries) frambozen
-15 gram teisseire aardbei/framboos
-10 gram erythritol bruine suiker.
-10 gram roomboter.
-30 gram amandelen.
-2 velletjes gelatine.
– 12 cm mini springvorm
– Bakpapier voor tussen de bodem

Nutriënten

Per hele taart (12cm)

Calorieën: 607 kcal / 2540 kJ
Koolhydraten: 11,59 gr
Vetten: 53,91 gr
Eiwitten: 15,28 gr

Disclaimer: voedingswaarden en nutriënten zijn afhankelijk van de garnering en producten die gebruikt worden en geven dus een globale weergave.

Beschrijving

Frambozen cheesecake!
Oh my god! Deze is nóg lekkerder dan de blauwe bessen cheesecake!

Bodem:

1. Doe de amandelen in een hakmolen. En de roomboter in de magnetron.

2. Meng de gehakte amandelen met de gesmolten roomboter, een snufje zout, en de bruine erythritol.

3. Vul de bodem van je mini taart vorm met dit mengsel, druk goed aan, en zet in de koelkast.

Vulling:

1. Doe 2 velletjes gelatine in een kommetje met koud water, en laat wellen.

2. Meng de Griekse yoghurt, slagroom, roomkaas.

Bereiding:

1. Verwarm limoen sap, en limonade in een pannetje, smelt daar de 2 velletjes gelatine in.

2. Laat het 5 minuten afkoelen, en meng het dan door het yoghurt mengsel.

3. Giet het in de vorm, en doe de (bevroren) frambozen er bovenop, schud het er een beetje in.

4. En zet het terug in de koelkast.

5. Laat opstijven.

Eet smakelijk!

Geef een reactie