Ingrediënten
Voor 2 personen
– 400 gram courgette spaghetti
– 250 gram gehakt
– 125 gram tomaten basis(lidl)
– 1 knoflook teentje
= 100 gram, zelf geraspte kaas
– 1 avocado
– 250 gram gehakt
– 125 gram tomaten basis(lidl)
– 1 knoflook teentje
= 100 gram, zelf geraspte kaas
– 1 avocado
Nutriënten
Per portie
Calorieën: 653 kcal / 2732 kJ
Koolhydraten: 10,6 gr
Vetten: 44,65 gram
Eiwitten: 44,42 gram
Vetten: 44,65 gram
Eiwitten: 44,42 gram
Disclaimer: voedingswaarden en nutriënten zijn afhankelijk van de garnering en producten die gebruikt worden en geven dus een globale weergave.
Beschrijving
Bereiding
1. Maak zelfs slierten van 2 courgettes of koop een pak kant en klare slierten van 400 gram.
2. Bak het gehakt rul, en voeg geperste knoflook, en daarna de tomatensaus toe.
3. Bak in een droge koekenpan de courgette spaghetti met wat zout droog, net zolang tot er geen vocht meer uit komt.
4. Verdeel over 2 borden, en schep de saus erover.
5. Serveer met avocado en geraspte kaas.
Eet smakelijk!
Ik heb net de bloemkoolsoep gemaakt
HEERLIJK!
Bakje ingevroren voor de volgende keer maar moest mij inhouden, had het liefst alles opgegeten ?